Walibi presenteert de MusicXpress, een nieuwe muzikale beleving [nieuwsoverzicht]

Walibi presenteert de musicXpress, een nieuwe muzikale beleving. MusicXpress is de allereerste attractie in het teken van de leefwereld van W.A.B en The SkunX

5 juli werd aangekondigd als een historische dag voor Walibi Belgium. De allereerste aankomst van de MusicXpress werd voor vandaag immers verwacht. En … de
treinen van W.A.B en The SkunX waren op post en op tijd! Vanmorgen vond in Walibi Belgium namelijk de maidenrit van de twee nieuwste treinen
plaats. Onder het goedkeurend oog van de bandleden van de 2 groepen W.A.B en The SkunX en een honderdtal echte fans werd de vernieuwde attractie ingehuldigd en officieel geopend voor het publiek.

Wat mogen de bezoekers verwachten? Animatie, special effects, humor en natuurlijk muziek!

Een nieuw muzikaal dilemma
Walibi is het enige pretpark dat muziek als centraal thema naar voor schuift. Vorig jaar lanceerde Walibi reeds de "Music Battle Show", straat entertainment en een rock concert om een dag Walibi in schoonheid af te sluiten. Dit jaar voegt Walibi er een nieuwigheid aan toe: de MusicXpress biedt een nieuwe en unieke muzikale ervaring aan de bezoekers.

Maar opgepast, alvorens aan boord te gaan moeten de bezoekers hun favoriete trein kiezen. Dit is een belangrijke beslissing want de W.A.B trein vertrekt niet in het station van The SkunX en de trein van The SkunX zal je nooit kunnen nemen in het W.A.B station ! In feite zijn het 2 verschillende ervaringen binnen éénzelfde attractie: 2 verschillende stations, 2 verschillende treinen, 2 verschillende groepen, ...

De trein, die vroeger enkel als "transportmiddel" werd gebruikt, wordt op deze manier een echte attractie. Langs het circuit zijn er special effects voorzien en verschillende verrassende animaties. En terwijl de passagiers rond het park een ritje maken, krijgen ze bovenop van de bandleden nog eens enkele nuttige tips om te leren een goede song te maken.

Gethematiseerde stations
Het vertrek in de stations kan eerder ongewoon genoemd worden: special effects, aanwezigheid van enkele bandleden, … . In het W.A.B station vindt de bezoeker de typische kleuren van de band terug met op grote schermen de laatste clips, ruwe truss structuren, een muur vol leuke attributen (foto's, gouden platen, ...).

Bij The SkunX hangt er een heel andere sfeer: graffiti, grote buizen, kapotte voertuigen, rode "X" op een helblauwe achtergrond, ... niet te vergelijken dus. Het is aan de bezoeker om het station van zijn favoriete band te kiezen en samen met hen de MusicXpress te beleven!

De leefwereld van Walibi van 2011 tot 2016
Sinds april 2011 is Walibi Belgium aan een nieuwe bladzijde in haar lange en rijke geschiedenis begonnen: rockmuziek overmeestert elke dag de Fabulous Arena en in de straten van het park klinken de beats uit de boxen van de quads van W.A.B en The SkunX. Ook buiten het park is Walibi aan een nieuwe leven begonnen: concerten, strips, clips, websites, games, …. De eerste resultaten kunnen tellen: in 2011 werden de clips van de W.A.B en The SkunX meer dan 2.000.000 keer bekeken! Stelselmatig, jaar na jaar, zal het park de kleuren en decors van W.A.B en The SunX overnemen en zal muziek een nog belangrijkere rol innemen.

bron: walibi.be

Er zijn nog geen reacties gegeven!

GlimlachenLachenKnipogenTong uitstekenTriestigJoepieBlozenSlapenBrilCoaster