Turbine heropent in 2013 [nieuwsoverzicht]

Turbine heropent in 2013
ingestuurd door Simon op 07 april 2012 om 12:19
Iedereen heeft wel herinneringen aan een ritje in de Sirocco/Turbine.
Het angstzweet dat uibreekt, het hart dat sneller gaat kloppen, de klamme handen... Iedereen die deze attractie ooit heeft durven doen herkent zich in deze situatie!
Na een indrukwekkende lancering (van 0 to 90 km/u in 3 seconden!) ga je meteen overkop in de immense looping. Bij het bereiken van het hoogste punt (45 meter hoog!) heb je even de tijd om op adem te komen, maar niet voor lang... Voor je het weet leg je hetzelfde parcours achterwaarts af, wat de spanning alleen maar opdrijft!

Geeft deze omschrijving je reeds heimwee naar de sensatie van een ritje op de Sirocco/Turbine? Dan is er goed nieuws! Deze mythische attractie zal in 2013 opnieuw zijn opwachting maken in het pretpark Walibi Belgium!

Midden mei beginnen de grote werken aan de attractie voor een periode van 12 maanden. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van de werkzaamheden in en rond de attractie.


Deel zelf jouw herinneringen

In de tussentijd geeft Walibi jullie de kans om jullie herinneringen aan deze bekende gele (en daarna groene) attractie op te halen.
Heb je zelf nog een leuke anekdote, een mooie foto, een grappige video of andere herinneringen? Plaats jouw herinnering op de speciale Facebook-pagina Sirocco–Turbine of stuur een e-mail naar: sirocco.turbine(at)walibi.com.

bron: walibi.be

Er zijn nog geen reacties gegeven!

GlimlachenLachenKnipogenTong uitstekenTriestigJoepieBlozenSlapenBrilCoaster