Halloween in Walibi [nieuwsoverzicht]

Halloween in Walibi
ingestuurd door Simon op 07 oktober 2011 om 22:40
De aftermovie van dit evenement is nu te bekijken op www.walibi-halloween.com/.

In Walibi Belgium wordt Halloween ook dit jaar gevierd met speciale attracties, animaties, donkere nocturnes en een speciale R.I.P. pass.

Attracties
Er zijn in het park enkele speciale Halloween attracties opgezet. Zo is er het griezelhuis Insomnia, Marva's Candy Factory, The Fanta Mine of Fear, Zombie River en Zoo Terror 2.
Verder zijn er zombies en andere monsters in het hele park aanwezig. Je kan onder meer een bezoek brengen aan het zombie Cabaret en het zombie kerkhof.

R.I.P. PASS
Wil je iets sensationeel? Wil je lange wachtrijen vermijden? Wil je iets exclusiefs?

Dan is een R.I.P. PASS wat je nodig hebt tijdens Halloween dit jaar. Met slechts 500 R.I.P PASSen beschikbaar per dag is dit een echt hebbeding!

Na het grote succes in 2010 gaat Walibi dit jaar nog een stapje verder. Met een R.I.P PASS krijg je dit jaar exclusieve toegang tot de Zombie Bar in het midden van het meer, waar je een gratis cocktail kan komen drinken! Dit is de eerste keer dat je als bezoeker deze plaats kan betreden! Verder heb je 5 toegangen tot de Halloween attracties, directe toegang (via de uitgang) in 3 attracties naar keuze, een VIP plaats in het Zombie Cabaret en The Music Battle Show en 10% korting in Country Cantina en de W.A.B. shop.

De R.I.P. PASS kan online gekocht worden.

Nocturnes
Op 29, 30 en 31 oktober en 3 en 4 november 2011 zijn er ook nocturnes. Het park sluit dan pas om 21 uur na een prachtige slotshow met vuurwerk.

bron: walibi.be

Er zijn nog geen reacties gegeven!

GlimlachenLachenKnipogenTong uitstekenTriestigJoepieBlozenSlapenBrilCoaster