Halloween Rat Attack [nieuwsoverzicht]

Halloween Rat Attack
ingestuurd door Simon op 07 oktober 2011 om 22:16
De Rattenkoning heeft Koning Leeuw van zijn troon gestoten. Sindsdien terroriseren knagende ratten, harige spinnen, glibberige wormen en krassende kraaien Bellewaerde Park. Koning Leeuw houdt enkel nog stand in zijn burcht in KidsPark. Wint hij het park terug of zal de Rattenkoning ook de laatste happy zone veroveren?

Tijdens dit Halloween event worden enkele attracties speciaal aangekleed. Zo kan je een bezoek brengen aan de Rat River, de Rat Express, de Rat Cage, ... . Bellewaerde Park pakt ook uit met enkele nieuwigheden.

Halloweenshow "Rattatie Rattataa"
Koning Leeuw speelt nog een allerlaatste troef uit om zijn koninkrijk te heroveren! Met de hulp van een wereldvermaarde illusionist en de steun van de kinderen wil hij de magische scepter te pakken krijgen, waarmee hij de ratten voor altijd kan verjagen!

"Jungle Terror"
Tijdens de nocturnes wordt Jungle Mission vanaf 18 uur omgetoverd tot een nog spannendere plek dan het al was. De junglebewoners jagen samen met de ratten de bezoekers de daver op het lijf met hun rattige pesterijen.

Kom jij Koning Leeuw helpen de ratten te verjagen? Kom een dagje griezelen in Bellewaerde Park op 22/23 oktober of van 29 oktober tot 6 november! Nocturnes op 29/30/31 oktober en 1 november, dan is het park open tot 21 uur.

bron: bellewaerdepark.be

Er zijn nog geen reacties gegeven!

GlimlachenLachenKnipogenTong uitstekenTriestigJoepieBlozenSlapenBrilCoaster