Nocturnes de volgende dagen [nieuwsoverzicht]

Nocturnes de volgende dagen
ingestuurd door Simon op 21 juli 2011 om 18:51
Jungle Fever slaat toe in Bellewaerde Park. Tijdens de nocturnes waan je je in de Jungle dankzij de vele animaties: Jungle Jumpers, 3D streetpainting, steltenlopers en vuurspektakel om 22u.

Vanaf dit weekend is Bellewaerde Park op zaterdag extra lang open, en dit 5 weken op rij! Naast de attracties, de dieren en de Stunt & Dive Show Wakanda staan er heel wat extra animaties op het programma. Om 22u wordt het Mexicoplein in vuur en vlam gezet tijdens het afsluitend vuurspektakel!

“Jungle Fever” animaties

3D Streetpainting
Tijdens elke nocturne zal een internationale streetpaint artiest een 3D tekening maken in Bellewaerde Park! Zo’n 3D straattekening ziet er dankzij de optische illusie altijd heel spectaculair uit en lokt leuke reacties uit van het publiek!
De streetpainting zal 5 op 5m groot zijn en de artiest werkt eraan van 10u ’s morgens tot 20u ’s avonds! De tekening blijft enkele weken staan en vervaagt daarna door de regen. Na de 5e nocturne zullen er dus 5 optische jungle straattekeningen te bewonderen zijn in het park! Nu zaterdag kan je de streetpainter aan het werk zien vlakbij het bloemenkasteel.

Jungle Jumpers en steltenlopers
De hele dag lang kan je pad gekruist worden door de “Faunes” steltenlopers, die heel mobiel zijn dankzij hun speciale stelten met veren. En op het Mexicoplein kan je in de namiddag genieten van een acrobatische trampoline act van de Jungle Jumpers.

Vuurspektakel
Om 22u wordt de nocturne afgesloten met een vuurspektakel op Mexicoplein. Met vlammenwerpers en vuurfonteinen wordt het plein in vuur en vlam gezet!

Praktische info
Tijdens de zomer is Bellewaerde Park elke dag open vanaf 10u. Op de nocturnes van 23 & 30 juli en 6, 13 & 20 augustus blijft het park open tot 22u.

bron: bellewaerdepark.be

Er zijn nog geen reacties gegeven!

GlimlachenLachenKnipogenTong uitstekenTriestigJoepieBlozenSlapenBrilCoaster