Fans bepalen hoelang Bellewaerde Park open blijft. [nieuwsoverzicht]

Fans bepalen hoelang Bellewaerde Park open blijft.
ingestuurd door Simon op 17 juni 2011 om 18:18
Op 2 juli bepalen de facebookfans hoe lang Bellewaerde Park open blijft. Maar dat is nog niet alles: ook de attracties die zullen open zijn worden bepaald door de deelnemers van de fanday!

Voor de facebookvrienden gaan de deuren open om 15u. Voor de “gewone bezoeker” is Bellewaerde Park op 2 juli open tot 18u, maar voor de facebookers is er een speciale “fanday” na sluitingstijd. Om 18u wordt het startschot van het evenement gegeven op het Mexicoplein.

Hoe meer deelnemers, hoe meer attracties
De 5 attracties in de Mexicaanse zone blijven open ook na 18u. Hoe meer deelnemers aan de fanday, hoe meer attracties er geopend zullen worden voor de late night opening! Telkens er een nieuwe attractie bijkomt zal dit op facebook aangekondigd worden. Bovendien mogen onze facebookvrienden ook nog enkele extra verrassingen verwachten.

Hoe meer facebookfans, hoe langer het park open blijft
Het einduur wordt bepaald door het aantal extra vrienden op de Bellewaerde Park facebookpagina. Hoe meer personen fan worden van het park door “Vind ik leuk” te klikken, hoe langer het park open blijft. Op de teller kan iedereen meevolgen hoeveel extra minuten het park openblijft. Dit wijzigt iedere dag en het wordt dus nog spannend tot het laatste moment, want het definitieve einduur zal pas bekend zijn op de vooravond van het evenement.

Fanday tickets
Alleen fans van de Bellewaerde Park facebook pagina kunnen een ticket kopen. Een ticket kost slechts 9,5 euro per persoon en is geldig op 2 juli 2011, vanaf 15u.
Er is bovendien een exclusieve gratis parking gereserveerd.
Voor meer informatie kan je terecht op de facebookpagina van Bellewaerde Park.


Facebook, netlog, twitter en andere sociale netwerken zijn niet meer weg te denken uit onze hedendaagse maatschappij. Ook voor Bellewaerde Park zijn deze netwerken een uitstekend forum om dagdagelijks in contact te komen met zijn bezoekers. Op 2 juli zullen ze hun facebookvrienden ook “in real life” ontmoeten!

bron: bellewaerdepark.be

Er zijn nog geen reacties gegeven!

GlimlachenLachenKnipogenTong uitstekenTriestigJoepieBlozenSlapenBrilCoaster