Jungle Mission: nieuwe attractie in Bellewaerde [nieuwsoverzicht]

Jungle Mission: nieuwe attractie in Bellewaerde
ingestuurd door Simon op 15 februari 2011 om 19:46
Momenteel is Bellewaerde Park volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe pretparkjaar. Vanaf het seizoen 2011 kunnen de bezoekers de nieuwe attractie ‘Jungle Mission’ ontdekken.

Jungle Mission neemt de hele familie mee op een avontuurlijke boottocht naar het hart van de Jungle. Om zich tegen indringers te beschermen, hebben inboorlingen de hulp ingeroepen van watergeesten. Deze geesten zullen de mythische krachten van de rivier op de ontdekkingsreizigers loslaten: van waterspuiters en vuurspuwende slangen tot geheimzinnige dansfonteinen en onverwachte waterexplosies... Een unieke groepsexpeditie, waaraan iedereen kan deelnemen!

Voor de ontwikkeling van deze nieuwe attractie zal Bellewaerde Park beroep doen op vijf coole, creatieve kinderen uit vijf provincies. Zij zullen van de nieuwe attractie Jungle Mission de spannendste belevenis maken. Uit de honderden inschrijvingen werden op de castingdag uiteindelijk vijf gelukkige Jungle Kids gekozen. Samen met een vriendje of vriendinnetje én een Bekende Creatieveling zullen ze de nieuwste attractie ontwerpen. Hun belevenissen kunnen vanaf 20 maart worden gevolgd op alle regionale televisiezenders en de videoblog www.dejunglekids.be

West-Vlaanderen: Evelien, Selien & Gerda Dendooven
Evelien Devos (11 jaar) en Selien Colpaert (10 jaar) zijn beiden afkomstig uit Reningelst. De twee vriendinnen zijn zot van knustelen, tekenen en chiro. Zij zullen samen met Gerda Dendooven het West-Vlaamse team vormen. Het creatieve Jungle-Team zal instaan voor de grafische elementen in de attractie.

Oost-Vlaanderen: Daan, Noah & Els De Schepper
De Oost-Vlaamse gemeenten Evergem en Eeklo sturen hun twee meest creatieve avonturiers. Daan De Baerdemaeker (10 jaar) en Noah Welvaert (10 jaar) zijn twee bezige jongens die in hun vrije tijd kampen bouwen, voetballen en gamen op de pc. Samen met één van Vlaanderens meest succesvolle vrouwelijke stand-up comedians, Els De Schepper, zullen de jongens de special effects van de nieuwe attractie uitdenken. Explosies, vuur- , water- en rookeffecten zullen deel uitmaken van hun spannend Jungleavontuur.

Antwerpen: Reno, Annelore & Dirk Draulans
Reno Goelen (9 jaar) uit Herentals spendeert elke seconde van zijn vrije tijd aan het bouwen van attractieparken in lego en samen met zijn vriendin Annelore Brems (8 jaar) uit Lier zullen ze met Dirk Draulans in staan voor het bouwen van een geheime vluchtroute voor de inboorlingen van het dorp in Jungle Mission.

Vlaams-Brabant: Jade, Berre & Eric Baranyanka
De Vlaams-Brabantse kids zijn zus en broer Jade (13 jaar) en Berre (11 jaar) Vandenbussche uit Schepdaal. Dansen, knutselen, buitenspelen met de broers en zussen, kampen bouwen, voetbal, circusschool, gitaar spelen, volleybal, in bomen klimmen,... allemaal hobby’s die deze twee avonturiers zullen helpen met hun jungle-opdracht samen met Eric Baranyanka. Dit trio zal de muziek en geluiden van de nieuwe attractie onder handen nemen.

Limburg: Sarah, Quinten & Jani Kazaltzis
Sarah (12 jaar) en Quinten (8 jaar) Maesen uit Ham zijn samen met Jani Kazaltzis de Limburgse creatievelingen. Sarah is geïnteresseerd in mode, dieren, zang en showbizz, Quinten bouwt kampen, zwemt en is verzot op buitenspelen. De ideale combinatie om samen met Jani de aankleding en decoratie van de attractie Jungle Mission onder handen te nemen.

bron: bellewaerdepark.be

Er zijn nog geen reacties gegeven!

GlimlachenLachenKnipogenTong uitstekenTriestigJoepieBlozenSlapenBrilCoaster